Fjorton dagar kvar!

Den för tidiga hösten får lugna sig ett slag, sommaren gör comeback den här veckan. Samtidigt har min sambo och nu också jag själv drabbats av ett virus. Som vanligt verkar de vara i svang när skolorna drar igång. Ont i halsen, huvudvärk, frossa och tankarna inkapslade av ett lager ludd. Tvingas ringa sekreterarna på mottagningen och sjukskriva mig — det känns tråkigt när man vet att patienter kommer i kläm.

Idag är det exakt två veckor tills boken ges ut. Förberedelser pågår för releasefesten på Hotell Reisen och ytterligare en i Östersund. Har småsaker att ordna tillsammans med värdinnan Kristina Långström, en barndomskamrat till sambon. Kristina bjöd på en utsökt lunch i hotellets restaurang i fredags, solen sken och Stockholm visade sig från sin bästa sida. Den inre baren där vi kommer att hålla till är en trevlig lokal med allt som behövs så förutsättningarna är de bästa.

Det är inte längre något jag kan göra för min debutbok rent konstnärligt, jag hoppas bara att tryckprocessen går bra och att böckerna landar på förlaget i god tid. Faktum är att det är en skön känsla, att äntligen ha knutit ihop säcken.

Jan