Min bloggflora växer men du som hittat hit missar ingenting

Att min gamla blogg på WordPress heter "Historien bakom thrillern", vet du kanske inte. Titeln syns knappt eftersom layouten domineras av omslaget till boken som kom i september i fjol. Överst tronar istället boktiteln i jättelik eldskrift. 

Allt material därifrån finns här på min egen domän i bloggen du just läser och länken till den "gamla bloggen" hittar du under "Länkar" här ovan. Den lever fortfarande eftersom mina inlägg publiceras på bägge ställena. Mitt bloggande kommer även fortsättningsvis cirkulera kring skrivandet och publicerandet av böcker samt närliggande ämnen.

Men - efter att nyss ha fallit offer för en impuls att även kunna bloggandet ha ett vidare perspektiv har jag startat en ny blogg och även skrivit ett första inlägg. Att jag berättar är ganska tramsigt eftersom jag redan tänker mig att även publicera det materialet här. 


Ha en underbar dag
Jan

Fritänkaren.