Väldigt positiva läsarreaktioner!

#ocheldföllfrånhimlen #recension #läsarreaktioner#Akademibokhandeln #Adlibris #Bokus.com #Campusbokhandeln #CDON#Plusbok

Har hittills svävat tyngdlöst i väntan på läsarreaktioner och kommande recensioner. Men en rännil med åsikter har börjat nå mig och ni som har läst och vill lämna återkoppling eller ha ett utbyte skriv till: kontakt[snabela]jandavilen.se

Kvinna 50+, Stockholm Värmdö

”Nu har jag och min man läst boken. Jag tyckte den var riktigt bra, det tyckte jag, och min man som läste den efter mig och gillar den militära miljön, tyckte den var ännu bättre.”

Kvinna 50+, Östersund

”Kul! Är på sid 144. Blir mer och mer nyfiken på vad som händer. Du skriver på ett sätt som gör att det flyter på bra med läsningen!  Återkommer!”

”Nu har jag läst din spännande bok och uppskattar den mycket ! Brukar ju inte läsa böcker av den här typen men den här vill jag inte ha oläst! Du skriver på ett sätt som gör den lättläst, det bara flyter på. Och vilken story, jag var tvungen att i förväg smygläsa lite av slutet så att jag skulle veta hur det gick för en del av personerna.

Kvinna 60+, Eskilstuna

Ja, jag har köpt den och håller på att läsa boken. Den är bra och spännande. Rekommenderas!