Ytterligare en recension

Min egen reaktion är att jag blir glad åt vartenda omdöme, varenda recension. Oavsett om det är en professionell litteraturkritiker eller bokintresserad person, ja oavsett bakgrund, som för pennan. Och det för att jag får feedback, något alla författare önskar. Nyanserade omdömen med observationer om hur storyn berättas och vad som är bra respektive mindre bra, gör nämligen att författare utvecklas och ökar deras kunskaper och förmåga.

Den här gången är det "Madeleine - En boktoka" (@bokdjungeln) som recenserar:

"Och elden föll från himlen- Jan Davilén. Jost har skadat sig och skulle egentligen behöva sjukskrivas längre. Men ett mord gör att han kallas in av högsta hönset. Samtidigt försöker någon skada honom genom att kontakta hans exfru och son. Fler mord sker och Jost försöker balansera papparollen med sitt hemliga jobb - något som inte är helt enkelt.

Faktiskt en väldigt spännande bok. Davilén bygger upp den bra och släpper bara tillräckligt med information för att man ska orka fortsätta läsa, samtidigt som man önskar veta mer. Dock upplevs det lite rörigt med alla namn som man ska hålla reda på. Men överlag en helt ok bok som jag gillar. Betyg: 3/5."

Faktum är att jag känner mig glad åt omdömet och förstår mer om mina läsare.

Tack för din recension Madeleine!

Jan